Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji poradit s vysavačem jinak poletí sáček jsem vyměnila, filtr jsem vyměnila a vysavač pořád smrdí jak bolavá noha. Mohlo by to být i tím že máme psa a papoucha luxuji s ním chlupy a peříčka?Nepomohla by nějaká vůně do vysavače?Děkuji nastotisíckrát za případné rady..
Leni, také jsem přesvědčená, že to jsou psí chlupy. Znám to z doby, kdy jsem měla pejska. Teď už pejska nemám a mám i nový vysavač. Ale není to dlouho, kdy jsem půjčila vysavač vnučce, když se jí rozbil. A ta má dva pejsky. A i když mi dala nový sáček, stejně to zase cítím. Byla by škoda vysavač vyhodit. Zkuste tuto radu: ireceptar.cz/...
Nakapejte svůj oblíbený parfém do sáčku vysavače - provoníte si byt.
Jinak se prodávají i odstraňovače pachu domácích zvířat, to bych také vyzkoušela, protože to asi budete potřebovat u každého sáčku. Zkuste menší balení např. zde: alpik.cz/... a nebo jistě poradí v prodejnách chovatelských potřeb.
doplněno 25.07.10 16:38:Už jsem několikrát četla o přípravku LAPAREN - není tak drahý, je to prášek. Možná ho dát při výměně sáčku trochu dovnitř, zkuste informace na netu: obchod.kralici.cz/...
Ano, bude to tou srstou od psa. S tou vonou asi nic nevyriesis. Aj my mame psa, dievcata to takto riesili.Bol nakoniec z toho este neprijemnejsi smrad ako predtym.A len pomaly to z vysavaca zmizlo aj po vymene sacka.Rada s dezinfekciou hadice je myslim spravna. Treba castejsie menit sacky, ak to okolnosti dovoluju, najprv pozametat chlpy, potom vysavat.
kupte si v lékárně 100% éterický olej,nejlépe eukalyptový-KOALKA za 70 kč.
dejte trochu,kolik,to už si vyzkoušíte sama a nechat vysát při vysávání.
bytem se pak bude linout jen vůně.
čas od času zopakovat.
já to dělám vždy,když už necítím vůni eukalyptu.
Někde ve vysavači zůstal prach a v něm žijí bakterie, které takhle smrdí. Všimla jsem si, že když vysaju nějaké drobky jídla v kuchyni, vasavač zasmrádne hodně rychle. Když jen běžný prach, tak ne. Je potřeba najít to místo, kde se drží a zlikvidovat! Ta hadice nebo kartáč se nabízí. A napište, jak jste to vyřešila, ráda se poučím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.