Může, pokud se např. přepálí spirála a dotkne kovové mřížky. Ale to může udělat i nový. Nebo když někdo zaseklou topinku vyšťourává nožem, jako moje manželka. (Proto jsem jí koupil topinkovač, kde nic nevyskakuje, vytahuje se ručně celá ohrádka topinka se zaseknut nemůže.)
tp
Přesně tak, také jsem šla s módou a toustovač není topínkovač, proto se vracím k topince, ale nic, nejde
tp, tak to je jednoduché, požádáte někoho, ať se na to koukne, popřípadě to kuchne.
tp
Ano, je součástí kuch. linky, běžně v provoziu pod topínkovač jsem dala plechový podnos, šňúru tu opletenou textilem a nic, díky, ale zanesu to ještě někde, to mě mrzí, ten toustovač je jiná věc
tp
Přesně tak, tady je jedna soukromá malá eletroprodejna, pán už je dávno v důchodě, ale vyskytuje se tam někdy, zkusím to.
No, a od toho tam jsou právě ty jističe, které tomu zabrání. Pokud je tedy elektroinstalace správně funkční. Mně vadný topinkovač vyhodil nejen jistič zásuvky, ale i chránič a hlavní jistič.
tp
Vážně ...no četla jsem někde, jak jsou nebezpěčná přítopná tělesa, tak jsem ho ihned vyhodila.Pak tam bylo, že nepoužívané elektrické věci jsou nebezpečné, proto jsem napsala ten dotaz.
jir
Porucha podle mě byla kvůli zuhelnatělým drobkům pečiva, které se tam postupem času nastřádaji a dostanou se kam nemají.
Jestli má volně zavěšené topné těleso, podívat jestli je bez kontaktu z něcím jiným, zatřást jestli v tom něco nerachtá, zapojit a zapnout. Když nevyhodí, je vyhráno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.