Nejste přihlášen/a.
Dobrý den¨Již jsem naprosto bezradný,kotel na tuhá paliva opop rok starý hoří na 100% ve spodních misnostech radiatory vřelé ale v patře ani zmínka tepla jedná se o topení s oběhovým čerpadlem , již jednou se tohle stalo ale nakonec se to rozběho , le ted topím od rána a nic ,nahoře stále odvzdušnuji ale poalu tam z odvzušnováku ani voda neteče , už opravdu nevím
Oběhové čerpadlu nahoře? No jestli je tam vzduch, tak oběhové čerpadlo neoběhuje - poznáte tak, že bude časem teplé i když trubky v okolí studené.
Tak po 24 hodinách již topí v patře dva radiátory jeden jen tak na čtvrt , ale bude to asi nějaké přicpané nebo zamrzlé , poněvač když chci doplnit systém vodou jak to dělám vždy , tedy skrze ponorného čerpadla ze spodního radiátotu tím vypouštěcím kohoutem , tak tam tu vodu nejde procpat prstě čerpadlo to nepřetlačí , tak mě to jen tak napdlo.
Připadá mi, po přečtení všech příspěvků, že máš možná jenom zamrzlou tu expanzku na půdě, nemůře se proto doplňovat voda do systému a proto ti nejde pořádně odvzdušňovat a někde jsou vzduchový pytle
ja bych si to samozřejmě myslel taky , že je to mrazem , kdyby se mě to jako přes kopírák nestalo to samý přede dvěma měsíci když žádné mrazy nebyly
0x
Když čtu tady ty dotazy,krotím jenom hlavou. Kolik takových dotazů již tady bylo v tomto počasí a všichni měli stejný problém " zamrznuté" . Odpovědí dostáváte tolik, že stoho musíte být na hlavu a přitom zjišťujete,že to pomalu začíná fungovat! Polovina odpovědí je naprosto k ničemu.Omlouvám se za tuto reakci ale nedalo mě to.![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.