Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ustřední topení netopí do patra

Od: jarinfaltas® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den¨Již jsem naprosto bezradný,kotel na tuhá paliva opop rok starý hoří na 100% ve spodních misnostech radiatory vřelé ale v patře ani zmínka tepla jedná se o topení s oběhovým čerpadlem , již jednou se tohle stalo ale nakonec se to rozběho , le ted topím od rána a nic ,nahoře stále odvzdušnuji ale poalu tam z odvzušnováku ani voda neteče , už opravdu nevím

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak máte v systému málo vody.

hodnocení

v expansce je voda , jen ještě doplním , že dnes jsem na chalupš zatopil v poledne a až ted v až ted v 8 večer začínají být horní radiatory trošku vlažné

ja
hodnocení

0x
Pokud neteče z odvzdušňováku voda, nemůže potom topení topit, je tam vzduch. Pokud nevychází z odvzdušňováku ani vzduch, je třeba topný systém doplnit a natlakovat vodou.

hodnocení

0x

Přicpaný filtr,zaseklé čerpadlo, otevřený ventil v ochozu čerpadla ...

hodnocení

co to obsahuje přicpaný ventil v ochozu čerpadla? děkuji

jatinfaltas . tochu lépe číst !

hodnocení

omlouvám se tak otevřený ventil v ochozu čerpadla jsem myslet děkuji

hodnocení

0x

popište jak je systém udělaný?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]