Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Objímka na betonový sloup

Od: zvedavec odpovědí: 8 změna:

ahojte,

prosím vás chtěl bych si na betonový sloup (vede tam elektrické vedení v obci), přichytit solární reflektor s čidlem pohybu. Naše zahrada má právě smůlu, že není k dispozici na tom jediném sloupu osvetleni veřejné, takže proto mám zájem si malinko přisvítit zahradu.

Jenže nevím jak ten reflektor přichytit, ano viděl jsem, že na některých sloupech jsou objímky i na takový průměr sloupu cca 30cm.

na internetu najdu objímky tak max na sloupky plotu, můžete mě prosím poradit kde sehnat popřípadě jak ren refletor přichytit, dekuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

5x

začal bych svolením majitele sloupu

zvedavec
hodnocení

myslíte, že by řešili takovou blbost na sloupu, která ničemu a nikomu nemůže vadit? *sok*

Jejich sloup je na naší zahradě. Navíc ke konci roku inormovali, že si lidé musí hlídat aby naše keře, stromy nerostly až k vedení, jinak budou sankce,

Jejich sloup je vaší zahradě ... podle energetického zákona (věcné břemeno).

zvedavec - "...jinak budou sankce"

Podobně počítejte se sankcemi když zjistí, že si cokoliv montujete na jejich sloupy. Tolerovat to určitě nebudou.

hodnocení

3x

Třeba tenhle:

tipa.eu/...

A že se na cizí majetek nic bez svolení montovat nemá, už Vám bylo sděleno.

hodnocení

0x

Nerezove objimky vam poradili kolegovia, ja len zopakujem, ze nemozete pouzivat cudzi majetok bez suhlasu majitela, aj ked je na vasom pozemku. Vam by sa tiez nepacilo, ak by si sused namontoval satelit na vasu fasadu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]