Nejste přihlášen/a.
ahojte,
prosím vás chtěl bych si na betonový sloup (vede tam elektrické vedení v obci), přichytit solární reflektor s čidlem pohybu. Naše zahrada má právě smůlu, že není k dispozici na tom jediném sloupu osvetleni veřejné, takže proto mám zájem si malinko přisvítit zahradu.
Jenže nevím jak ten reflektor přichytit, ano viděl jsem, že na některých sloupech jsou objímky i na takový průměr sloupu cca 30cm.
na internetu najdu objímky tak max na sloupky plotu, můžete mě prosím poradit kde sehnat popřípadě jak ren refletor přichytit, dekuji
myslíte, že by řešili takovou blbost na sloupu, která ničemu a nikomu nemůže vadit? ![]()
Jejich sloup je na naší zahradě. Navíc ke konci roku inormovali, že si lidé musí hlídat aby naše keře, stromy nerostly až k vedení, jinak budou sankce,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.