Dřevostavba - na strop z nevzhledné dřevotřísky jsem před lety prozatím nalepil obyčejný bílý polystyren. Vím, že to není ideál, ale trochu se strop zateplil a vypadalo to pořád lépe než původní stav. Navic rychlé řešení za pár stovek. Nyní řeším, co s tím dál. Na chodbě jsem nalepil stropní podhledy 0,5 x 0,5 m. V pokojích mě ale trochu děsí představa lepit takové plochy podhledy. Resp. strop není úplně rovný a aby linie spojů nebyly jak vlnovka. Dřív jsem uvažoval o palubkach, jenže ty poté dost zdražily a taky je to pracné. Stejně tak sádrokarton - ten by byl asi nejlepší, ale svépomocí to nedám. Nenapadá vás ještě něco jiného, co by se dalo na stropy nalepit? Děkuji za nápady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.