Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zábradlí - Z jakého dřeva? Půjde to i z břízky?

Od: opa odpovědí: 5 změna:

Vidíte to zábradlí na fotce? Je to z jednoho videa, a koukám že to není ani odkorněné?

Tak vypadá to na Smrčinu?

Já mám nějaký břízky v této délce a tloušťce ale to asi není vhodné už vůbec co? Co si o tom myslíte?

Zábradlí - Z jakého dřeva? Půjde to i z břízky?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Fotka nic moc, spíš nic. Ale z toho barevnýho fleku usuzuji, že to je asi javor, rozhodně to není smrk. Z břízy bych to nedělal. On ani ten javor není žádná výhra.

trtr
hodnocení

0x
Zdravim, z břízy jsem viděl "pletené" ploty, takže něco půjde.
oma

No jde o to za kolik let se tam blízká rozpadne na prach, co vídám kameny v lese tak to je většinou už na prach

Doporučuju vypnout automatickou opravu na mobilu a na břízu zapomenout. Jde do háje rychlostí blesku. To rozmazaný na fotce na smrk moc nevypadá, spíš nějakej listnáč.

oma

No já jenom že to je u lesa můžu dát odkaz i na to video kde to přesně je a ty poznáš co to je za kmínek?

Já mám na pozemku břízky a starý baby po mě chtějí pořád zábradlí... A já už nevím coby, tady mě zaujalo že to drží jenom na dvou sloupkách ks kmínku bez jakýhokoliv opracování! A zima je ideální čas na těžbu dřeva, protože míza je stažená

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]