Nejste přihlášen/a.
Může mi prosím někdo doporučit nějakou firmu na výrobu a výměnu plastových oken na Náchodsku? Děkuji.
0x
Dělal jsem v polovině roku výběr pro větší dům v Jasenné, nejlevnější byla firma Proplast z Nového Města, s výborným zasklením (4th/18Ar/4/18Ar/4th [Ug=0.5] (48mm)).
Ale kvůli velkém portálu jsme vyfrali o něco dražší a delší cesta PKS.
Jak již správně zmínil pan trtr, oslovil jsem přes deset firem, od 278293Kč až po nejdražší 684 391.
Všichni dostali úplně stejné zadání.
Není mi jasné proč nejlevnější nabídka je nejlepší, co když je nejhorší?
Podobně jako kdybych obeslal 15 uzenářů s poptávkou na gothaj, ten nejlevnější by přece určitě byl ten nejhorší.
Musíte mít přece hromadu kritérií, cena je pouze jedno z nich.
lll,
"Není mi jasné proč nejlevnější nabídka je nejlepší, co když je nejhorší"...to je klidně možné, ale kdo toto tvrdí?
Proč myslíte, že by měla být nejlevnější nejhorší?
Zadání bylo: rozměr oken a dveří, požadované zasklení, bez paropásek, bez zednického zapravení.
Totiž kdybych já měl 10 nabídek, tak vůbec nevím co mám vybrat.
Povězte další použitelná kritéria!
u jednoduchých věcí, jako je poptávka od milnancukrar "rozměr oken a dveří, požadované zasklení, bez paropásek, bez zednického zapravení" se skutečně dá poptávat do nekonečně, protože těch proměnných je tam opravdu málo. když to ještě omezíte na předem vybraný konkrétní typ rámů, klik a kování, a požadavek na prostup tepla, ve výsledku skutečně už budete řešit jen cenu, protože to, jeslti přijedou schopní nebo neschopní montéři moc neovlivníte, snad jen na doporučení, ale přijet může klidně jiná parta
myslím si, že oknaři mají obří marže, takže si občas dovolí dát o 50% slevu, což o tom také vypovídá.
lll: "vezmu tedy nejlevnější, a budu doufat že nízká cena není vyvážena něčím co já dopředu nevidím." ... ale stejně to může být i naopak, vysoká cena a nevíte, co kupujete, vlastně víte, zajíce v pytli
0x
Pokud sháníte firmu na výrobu a výměnu plastových oken na Náchodsku, nejdůležitější není jen název firmy, ale pečlivý výběr kvalitního dodavatele s reálnými referencemi a zkušenostmi. Na trhu je totiž spousta firem, které mohou slibovat dobrou cenu, ale bez důkladné montáže a technického řešení může být výsledná kvalita oken nedostatečná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.