Zdravím kutily a prosím o radu. Nechám si vyrobit altán na míru. Maluji si ho na papír a jsem v koncích. 6stranný prosklený altán o průměru 320 cm. Jedna strana bude tedy 160 cm. Lze do jednoho dílu zabudovat posuvné dveře? Pokud ano, jaký velký by byl průchod? Možná vymýšlím nesmysly. Co vy na to? Ď id
Při troše šikovnosti jdou zadělat posuvky klidně do všech šesti stran. Jen takhle ne, to by vyšlo jedno křídlo kolem 40 cm, což je dost málo. Takže jednokřídlové posuvky a to vyjde průchod necelých 80 cm. Záleží na konkrétním provedení posuvek. Ale na obrázku je osmiúhelník.
Jste bezva. Stranu 6úhelníku jsem se učila snad před 60ti lety a trefila jsem se. Hurá. Otvor 160 cm a jednokřídlové posouvoucí dveře. Pokud to chápu by měl být čistý průchod jako u sedmdesátek dveří. To se tam se 60 kg vlezu. Prosím, pokud blbě chápu, opravte mě,ať v pondělí neudělám ze sebe moc velkého tupce. Dèkuji všem. Id
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.