Rádcové - plánuji koupit přímočarou pilu pro hobby užití. 230 V. Doporučíte? Mám prakticky vše od makity. Začínal jsem s lidlovkami, ale od toho jsem už upustil. Děkuji
Slušná Makita je za 4 tisíce Ale tahle narex je na celý život. Řežou tím tlustou ocel, masakr! Akorát stojí 5 tisic primocare-pily.heureka.cz/... Nebo na fotce je starý model narex, jde sehnat v bazarech atd..., ten jsem koupil v bazaru před 15 lety a taky masakr kvalita. Prostě pily na celý život
tm
Plánuji uříznout kuchyňskou desku tl. 4 cm. Na to teda tuto pilu neplanuji, ale čím by se to dalo v domácích podmínkách uriznout? Jakou pilou, aby to bylo rovné a neoštípané? Chci že zbytku desky udělat poličku pod mikrovlnku.
Doma uříznout kuchyňskou desku, tak aby to k něčemu vypadalo jedině ponorkou na liště. Od levačky a odpředu. Ale osobně bych to naložil do auta, přibral něco dobrýho a objel truhlárny v blízkém i dalekém okolí a nechal to uříznout na formátce.
Zdravím, mám tuto a spokojenost(Al základna, ne plech) + mech. upínaní šroubem (nevadí, spolehlivé). makita-eshop.cz/...
tm
Jo ta vypadá dobře a na domácí kutění asi dostačující. A 450 W je ok nebo málo?
trtr
Zdravím, za mě pohoda, je to i o převodech. Truhlář nebo montážník by asi sáhl ještě po vyšším modelu, ale na doma zbytečné.
tm
Překvapuje mě, že ty nejlevnější výrobky typu lidl mají příkon 800w, to nemá ani ta makita za 5000
trtr
Výkon není vše a pak čínský výkon je reálně poloviční, teda možná Jinak v práci jsem měl tuto a, taky dobrý. Bytelnost stejná biják Makita, jen rychlo výměna plátků, ale to není úplně rozhodující. hitachixxl.cz/...
trtr
Pak bych se, asi nebál ProCraft, ale nemám zatím vyzkoušeno -> kdyžtak mrkněte na recenze či YouTube video (unboxing,...). Trochu platí, že když to má hliníkovou lištu (základnu) a ne plech, tak to není vyloženě šrot.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.