Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moc vzduchu v darlingu

Od: biten® odpovědí: 7 změna:
Ještě jedna otázka, mám starou Sigmu darling. Řekl bych, že je tam moc vzduchu a málo vody. Při odběru vody letí mano rychle dolů a při napouštění zase rychle nahoru. Prisavani vzduchu jsem už trochu utáhnul. Děkuji
Moc vzduchu v darlingu
Moc vzduchu v darlingu #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

7x
Právě naopak - moc vody, málo vzduchu.
Stačí darling vypnout a vodu z nádrže vypustit.

hodnocení

1x

U těchto Darlingů je nejjednodušší řešení:
Vypnout přívod proudu, vypustit normálně kohoutkem vodu a přebytečný vzduch, zapnout znova přívod proudu a postupně seřídit přisávání vzduchu.

hodnocení

0x

Jak je tam řešené přisávání vzduchu, předpokládám, že nemá ještě vak, nebo už má?

Už jsem se díval, má to přisávací ventilek cca 235 kč... Tak bych ho i vyměnil rovnou...

hodnocení

Nemá vak, je tam prisavaci ventil.

hodnocení

0x
Jak píše vernon, vzduchu máte naopak málo, proto jde tlak rychle dolů i nahoru. Okamžité řešení je vzduch dopumpovat, tedy pokud máte na nádrži ventilek jako já.
hodnocení

Je tam jen prisavaci ventil. Noc děkuji za odpovědi.
Tak pod kontrolou přidat přisávaného vzduchu. Dočasně se dá víc, a pak zase ubrat. Záleží, jak máte hluboko vodu, čím hlouběji, tím opatrněji.
Jak dlouho to provozujete, že to až teď řešíte?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]