Ještě jedna otázka, mám starou Sigmu darling. Řekl bych, že je tam moc vzduchu a málo vody. Při odběru vody letí mano rychle dolů a při napouštění zase rychle nahoru. Prisavani vzduchu jsem už trochu utáhnul. Děkuji
U těchto Darlingů je nejjednodušší řešení: Vypnout přívod proudu, vypustit normálně kohoutkem vodu a přebytečný vzduch, zapnout znova přívod proudu a postupně seřídit přisávání vzduchu.
Jak píše vernon, vzduchu máte naopak málo, proto jde tlak rychle dolů i nahoru. Okamžité řešení je vzduch dopumpovat, tedy pokud máte na nádrži ventilek jako já.
Tak pod kontrolou přidat přisávaného vzduchu. Dočasně se dá víc, a pak zase ubrat. Záleží, jak máte hluboko vodu, čím hlouběji, tím opatrněji. Jak dlouho to provozujete, že to až teď řešíte?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.