Dobrý den, v tomto místě mi začal kapat spoj u ventilu, kape jen trošku, ale na zemi je malinko mokro. Lze to nějak opravit, aniž bych to musel úplně celé rozdělat? Podotýkám, že to dělal instalater. Jedná se o přívod studené vody do bojleru. Předem děkuji za rady...
I instalatér může občas udělat chybu. Tohle bez kompletního rozebrání a přetěsnění neopravíte. Omotání čímkoliv je řešení provizorní, vhodné použít do doby, než přijde instalatér (pokud to tedy nezvládnete opravit sám). Že by se to samo "zatáhlo" není sice vyloučené, ale je to nepravděpodobné.
Magor: já zrovna před pár dny, na zahradě, když jsem nevypnul vodu ven ... Napřed praskly hadicniky od obou hadic, zároveň se objevila prasklina v těle kohoutu a než jsem se dokopal k výměně, rozmrznul, půlka ho uletěla a už to vesele zalevalo zmrzlej trávník
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.