Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat mosazný pájecí drát na tvrdé pájení?

Od: kahuna odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, jsem z Tábora a zajímalo by mě jestli se někde dá běžně sehnat pájecí mosazný drát natvrdo. V jakém obchodě nebo prodejně se podívat?
Díky
doplněno 29.12.25 23:46: Potřebuji jen jeden kus drátu - tudíž ho musím někde sehnat osobně (ne přes dopravu)...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
kahuna
hodnocení

Díky za odkaz, ale drát musím někde sehnat osobně - potřebuji jen 1 ks
Pak kouknout kde je ve vaší blízkosti nejbliší svářecí škola zajet tam a třeba se domluvíte

k2
hodnocení

0x

Podobny sortiment meli co jsou sila v Cekanicich, ale jestli maji i mosazne draty netusim...

jir
hodnocení

0x
Já jsem obalovaný mosazný drát pro tvrdé pájení kupoval osobně v Brně ve obchodně pro svařování. Tím chci říct, že ho budou mít i jiných obchodech, zabývajících se prodejem svařovacích potřeb.
Podle Google je v Táboře Chobola, Takr, B+J, zbytek si jistě dohledáte sám. Doporučuji výkonný hořák a více než jeden drát (stojí cca 15Kč), protože to vyžaduje trochu cviku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]