Nejste přihlášen/a.
ahoj, moc toužím po sušičce, ale v koupelně nemáme místo. Nemohu dát sušičku na pračku ani nikde vedle. Jediné místo, které by přicházelo v bytě v úvahu je 1,5 x 1,6 kde máme jakoby technickou místnost i s nějakým oblečením (kabáty, zimní bundy,...). Máte někdo zkušenost jak moc kondenzační sušičky vytvářejí vlhkost? díky moc za odpovědi
Ahoj,
mám doma susičku a mám jí na pračce. Záleží jaký program nastavím, ale pokud zavřu dvěře do kouplny a suším, tak pak mám pěkný teplo v koupelně, takže v případě, že tam chceš mít věci jako je oblečení musela bys větrat, protože si myslím, že to vlhké teplo by se natáhlo do textlilu
Mohu potvrdit. Mám kondenzační sušičku a když v ní suším prádlo, přiotevřu okno, aspoň trochu i v zimě, protože kromě tepla z ní odchází i vlhko a sráží se na okně. Takže pokud byste jí měla v nevětratelné komoře, bylo by tam vlhko a uložené věci začaly plesnivět.
ano,také mám sušičku v koupelně na pračce.V zimě je to příjemné,krásné teplo,při koupání,ale jakmile se dvířka otevřou,musím otevřít dveře od koupelny a vyvětrat.Ale není to markantní, v bytě se to okamžitě rozplyne a nebojte,nikde mi nic neplesniví.
Tak, já mám sušičku s odvětráváním. Stojí mi ve špajzu ve výšce 60 cm nad zemí a mám průduch skrz zdivo ven. Možná byste ji mohla mít také, ale udělat průduch skrz zeď, třeba do chodby. Mimochodem, výborná věc, ta sušička. PT /stařenka/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.