Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čištění ventilu

Od: david1 odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, včera jsem tento ventil čistil,po 12 letech, bohužel. Vypouštěl jsem jen tím spodním ventilem, špinavou vodu.
Ten ventil co jsem zakroužkoval, se točí celý dokola, je to tak normální prosím?
Dále jsem zjistil, že okolo toho jak se točí dokola, byla jedna malá kapka vody, kontroluji to a mírně vlhké to je, podle mě tak 1 kapka se tam bude tvořit za 1 den.
Vyměnit toto zařízení celé raději?
Mám strach, aby to případně neprasklo celé...
Děkuji za rady

Čištění ventilu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Výpustný ventil se kolem své osy točí normálně. Kapku bych neřešil, pokud pod ventilem nejsou parkety.
david1
hodnocení

Je tam dlažba. A je to jedna malá kapka za celý den.

Mě se spíš jedná o to, aby se to časem nějak nemohlo samo uvolnit, více téct...prasknout

Podle mě, jak jsem tím pootočil, vypouštěl jsem to, tak se tam možná mohla dostat nějaká nečistota a teď to tak dopadlo...

Děkuji

A nekondenzuje vlhkost na průhledném plastu? Pak to muze delat kapku za den….

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]