Tohle je relativně kvalitní a dražší lepidlo, na perlinku někde v běžné místnosti skoro škoda. Ale samozřejmě to s ním půjde, jestli zbývá a není pro něj využití. Pokud byste měl příště pochybnosti, tak koukněte na označení. Toto C2TE S1 je cementové vylepšené lepidlo s vyšší adhezí (to je to C2), se sníženým skluzem (E), zvýšenou dobou zavadnutí (T), a s určitým stupněm deformovatelnosti, tedy flexibilní. S ním bych lepil větší formáty dlaždic. Na běžné použití s perlinkou někde vevnitř by stačilo běžné a levnější C1.
rybka
prave že pouziji neco na obklad cca 1x0,6m a zbyde mi pak více jak 3/4 pytle,
a chtel bych ten zbytek pouzit na jednu zed max cca 3x3m
ten pytel by mi mohl stačit na to vše,že?
vili
Podle mě to stačit nebude. V pytli je 25 kilogramů, na metr plochy počítejte kolem 3 kilogramů, pokud je to křivé, tak víc. Udává se, že na vrstvu 1 mm je potřeba kolem 1,2 Kg, ale musíte dát víc, mám zkušenosti, že to kolem 3 kilogramů bude. Máte těch metrů 9. K tomu ta dlažba, tam bych si zhruba tipnul spotřebu kolem 6-7 kilogramů na metr plochy. Alespoň u nás to tak vyšlo. K tomu ztráty, co spadne na zem, co zůstane na míchadle, takže mi to na jeden pytlík nevychází. Raději bych počítal s dalším pytlem, ale asi bude stačit nějaké levnější kolem 150-160 korun za kus. Nebo nějaký zbytek, pokud doma máte. Nebo to vezměte v obchodě, který by to případně vzal zpět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.