Nejste přihlášen/a.
0x
Nakonec skončila u léty prověřeném způsobu.
Kýbl, smeták, hadra na podlahu.
Ale zase na místnost o velikost 4x4 metrů, nevidi duvod proč mop.
0x
Nwn jestli to byl tentýž nebo jen jemu hoooodně podobný, dcera se stěhovala z vedlejšího bytu a vše co nechtěla, mezi tím i tento mop, šlo vy sběráku. Máme podobný jako v odkazu (asi starší model?) a extra spokojenost , hlavně že s tím nemusím pracovat,ale moje si jej chválí! Odkaz : sevt.cz/...
Jinak asi nejlepší je stará vojenská klasika-šůrovák + mazlák a kbelík s vodou , hadra na vytření a ruce. na závěr kombajn nebo tvisťák. Kdo byl na vojně zná z vl. zkušenosti!
0x
Měla jsem mop, značka jak blázen, vytíral skvěle, ale! Strašně špatně se udržoval. Blbě se máchal a pak schnul strašně dlouho a když neuschnl dokonale, smrděl. Mokrý v létě, na sušáku před oknem, ale v zimě, několik dní mokrý všude překážel. Teď mám nějaký, ani nevím přesně, jen vím, je to Vileda, drsný hadřík na patenty a ždímá se v rotujícím koši. Vytírá dobře, jen nelze vytřít dosucha. Údžba je snadná, hadřík vymáchám, nechám uschnout, klamerka, šňůra.
doplněno 21.12.25 12:34:
Aknelka má stejný, který k veliké spokojenosti mám i já.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.