Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Budu betonovat polystyrenbeton mezeru mezi íckama v podlaze nad sklepem.
Mám tam ička 22 minus betonové desky 8cm by měla vrstva vychází okolo 13 cm.
Buď se dá pořídit obyčejný drcény polystyren a nebo mohu koupit Ekostyren jenž by se měl míchat líp. Je ten obyčejný drceny tak špatně míchatelny? Nebo doporučujete jiný postup? Stávající betonové desky jsou dost nerovné a představa že systémová deska je položena na pevno jen na íčkach a mezi je pružný polystyren mě zneklidňuje.
0x
Ten extrudovaný polystyren je o malinko "těžší" než klasický expandovaný, takže do betonu se líp vmíchá-nelítá tolik z kýble nebo míchačky ven. Ještě to bude mít i vliv na "pevnost" betonu. Za mě přimíchávat tvrdší extruďák
mílo máš pravdu, mělo by to být jen z expandovaného polystyrenu(kuličky), ale když jsem míchal cca před deseti roky lehčený beton, tak tam byly i drcené kousky extruďáku, šedého expandovaného i růžového Perimetru-jasně převládal ale bílý expandovaný, ty kousky mě trochu zmátly
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.