Nejste přihlášen/a.
pomoc elektrikáři, nová podlaha v kuchyni mě donutila spotřebče odpojit, vše jede správně kromě ...trouba funguje, spálila se v ní žárovka kterou jsem vyměnil, ta nová jela si týden a vyhodila mimo správného jističe i hlavní jistič, žárovku jsem vyměnil znovu a jelo to jeden den, dnes žárovka kaput a jističe zase venku. Trouba jede, jen holt nesvítí. Kde múže být problém? Mám shánět novou troubu?
Zkontroluj patici žárovky. Jestli není vypálená.
Pak vlivem vedra v troubě mohou kontakty začít vodit přes nějakou spáleninu zbytku kovů z objímky a nebo se jen roztáhnou a dotkou mezi sebou a zkrat.
Vymontuj žárovku a vyfoť nám sem patici zezadu i zepředu k posouzení.
Pochopitelně při focení do toho posviť. Né, že sem dáš fotku jak většina lidí černou šmouhu, kde nic není vidět
.
TAky napiš jakou máš troubu. Výrobce, model. Můžem se kouknout po webu na náhradní patici žárovky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.