Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prasklé víko nádržky

Od: daviddavid453® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.

Spadly mi ve čtvrtek kleště na viko, od nádržky starého wc, s tahovým splachováním, víko je nouzově slepené a zlomené vyfotografoval sem i střepy .Je nějaká možnost pořídit víko v bazaru,aukru. Nebo mám šanci že mi pojištovná proplatí celé wc, když se nedá sehnat víko, mám pojištění majetku a nemovitosti u generali varianta exclusive.

Prasklé víko nádržky
Prasklé víko nádržky #2
Prasklé víko nádržky #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

S Generali bych byl opatrný, měl jsem na chatě škodu za několik set tisíc a dali mě čtvrtinu. Musel jsem si vzít právníka.

baruba
Možná u malé škody to nebudou tak řešit…

hodnocení

0x

minulý týden jsem vyhazoval 3 tady ty staré wc a vlepším stavu takže šance je, ale dá se koupit univerzální nádržka která pasuje k tomuto wc.

sss
hodnocení

0x

Tohle je strarý WC co se nevyrábí. Jít na smeťák a tam se poptat. Jinak jsem vyděl, jak ta nádrž i sama bez pomoci praskla a vytopila vše kolem. A to několikrát u jiných nádrží. Já bych to celý WC vyhodil a pořídil něco novýho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]