Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Horky kastrol spalil vinylovou podlahu

Od: stefi1988 odpovědí: 11 změna:
Dobry den,
Prosim poradite mi…jak opravit vinylovou podlahu…spadl mi horky hrnec na zem :(
Cetla jsem ze se to da vyriznout.., me prozatinne napadlo natrit to barvou nebo nejake jine typy?…jsen z toho zoufala..je to uprosted mistnosti..hlavne ze se tedy nestalo nic horsiho.
Nevite kolik by mohla stat oprava? Dekuji moc

Horky kastrol spalil vinylovou podlahu

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Opravit se to nedá, jedině vyměnit spálené díly. Pokud není lepená, tak se dá rozebrat a vyměnit. Pokud je lepená, tak to je potíž, velká potíž.
re4zon
Jaka velka potiz? Jak v roli, tak lamelova lepena se da lehce vymenit. Jen to chce funkcni hlavu a trochu zrucnosti. A samozrejme mit nahradni kus.
kkk
r4zon
Trochu si odporujete
Pisete da se LEHCE vymenit a pak pisete funční hlavu a trochu a trochu a trochu nečeho.Takzě docela kumšt.
Troufám si řict že jsem šikovnej ale nevědel bych jak kde začit a postupovat atd.
Prosim když to jde lehce… můžete v kostce popsat v bodech jak postupovat?
Můžete se to někdy hodit ta lehká oprava . Diky

km
hodnocení

3x
najdete dokumenty k podlaze, predevsim vyrobce a typ krytiny a oslovte podlahare. mozna, ze je zbytek z krytiny jeste nekde uskladneny. pokud bude k dispozici dany typ krytiny, predpokladam, ze to je otazka 2 hodin prace, coz bych videl tak na 3 tisice Kc.

0rion
hodnocení

0x

Vybrousit a natřít barvou to samozřejmě lze, ovšem bude to vidět. Bude nutno lamely vyměnit, pokud máte náhradní nebo lze koupit. Na to si ale nejspíš budete muset pozvat podlaháře.

hodnocení

0x

Jedine vymena poskodenych kusov, ak zozeniete rovnake, inak celu dlazku.

0rion

Pokud nesežene stejný dekor, tak bych lamely prohodil, tyhle obrousil z nejhoršího a dal někam pod stůl co nejblíže ke zdi.

Nejsem si jistý, že jde o dílce. Na fotce nerozeznám spáru, Vy ano? Jestli je to metráž, je vymalováno. Definitivně.

Na fotke jasne vidno tenke ciary medzi lamelami.

0rion

Je pravda, že ty spáry jsou nezřetelné a často má spáry naznačeny i metráž, zmínka o vyříznutí také naznačuje metráž. Holt nevíme, tazatelka, jak je již "dobrým" zvykem, na svoji otázku již dále nereaguje.

re4zon
Tohle neni "jasne videt". Spis to vypada na metraz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]