Nejste přihlášen/a.
Prosim poradite mi…jak opravit vinylovou podlahu…spadl mi horky hrnec na zem
Cetla jsem ze se to da vyriznout.., me prozatinne napadlo natrit to barvou nebo nejake jine typy?…jsen z toho zoufala..je to uprosted mistnosti..hlavne ze se tedy nestalo nic horsiho.
Nevite kolik by mohla stat oprava? Dekuji moc
3x
Trochu si odporujete
Pisete da se LEHCE vymenit a pak pisete funční hlavu a trochu a trochu a trochu nečeho.Takzě docela kumšt.
Troufám si řict že jsem šikovnej ale nevědel bych jak kde začit a postupovat atd.
Prosim když to jde lehce… můžete v kostce popsat v bodech jak postupovat?
Můžete se to někdy hodit ta lehká oprava . Diky
A pointa je predevsim to, ze to je oboje jednodussi nez rozebirat pul mistnosti zamkove krytiny.
Pokud nesežene stejný dekor, tak bych lamely prohodil, tyhle obrousil z nejhoršího a dal někam pod stůl co nejblíže ke zdi.
Nejsem si jistý, že jde o dílce. Na fotce nerozeznám spáru, Vy ano? Jestli je to metráž, je vymalováno. Definitivně.
0x
Můžete na to dát květináč se zelenou květinou, bude to vypadat hezky. ![]()
Druhá možnost, vyříznout to, zatmelit, udělat retuši a nakonec to natřít odolným průsvitným lakem. Nic jiného mě nenapadá. Kdyby se to vyřízlo přesně v místě toho spáleného místa, tak ta retuše nebude vidět. Pak je to jen otázka volby laku.
Poučení pro ostatní: do kuchyně vždycky dávejte koberec.
Vidíte, stačí koupit koberec a hned je to zamaskované. Ale pokud byt není váš, tak si hold musíte našetřit na opravu.
0x
Dobrý den. Dotaz na zkušenější, protože já s tím zkušenost nemám. Ale napadá mě, co kdyby se to lehce zbroousilo, aby se dal pryč opálený povrch a překrylo opravnou sadu na vynilové podlahy? Viděl jsem nějaké, snad vosk (?) co se nahřívá a pak se tím zakrývá vada na podlaze.
Pokud by to nebylo na exponovaném místě, šlo by to? Nebo jsou ty sady spíše jen na menší škrábance a na tak velké ploše by se brzy vydrolil?
Jak píšu - nemám s tím zkušenost, jen mě to tak napadlo. Byť beru, že výměna celého dílce bude nejtrvalejší oprava.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.