Nejste přihlášen/a.
dobrý den,
chtěla jsem se zeptat jakou mate zkusenost s kotlem h 420 eko u. Dopoledne kotel hoří jako starý H418 jen odspodu.
Jenže odpoledne to uhlí jako by prohoří, zůstava dlouho žhavý... jenže už nema takový žár, i když se snažím to jako by připostrčit pohrabáčem k té škvíře... a nekdy se stane že kotel spadne z 60 na 50 a už se mi pak třeba nepodaří ho roztopit zpátky na 60
Překvapuje mne že rano je pomerne dost popela, přitom na noc uhlí už nedavám jako dřív u klasickeho kotle.
tak jestli po tom prohoření uhlí to nejak víc vyhrkat aby se "neucpala" ta škvíra a mohly jit zase plameny mezi desky.
Vše nove by melo byt lepsi, ale tohle starý kotel nedelal. Krasne se mohl naložit a vydrzel. Dal se trohcu udržet i přes noc. A ne držet skoro cely den službu u kotle...
Ja už davam uhlí jen trochu nad tu škvíru, prave kdyz to prohoří aby si to udrželo trochu tah ...
Ještě stěstí že nechodíme do práce a člověk si to může trochu pohlídat. Nevím jak by to delal nekdo kdo by musel odejít zdomu.
budu rada za pripadne rady, zkušenosti
Každý jiný kotel,se musi jak se říká "vymakat" .Někdy to stojí hodně času. Tam jsou rady drahé!![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.