Nejste přihlášen/a.
Prosím o určení typu a výrobce WC splachovadla. Odhadem je to výroba kolem r. 2000. Zda by někde byly k sehnání náhradní díly, děkuji.
Podle tvaru vypouštěcího tlačítka bych si tipnul na výrobek značky Alca.
Pozor, výrobek v odkazu není identický, jen hodně podobný (liší se určitě provedení tlačítka).
Ovšem způsob montáže nádržky u vašeho WC je unikát. Jak se ovládá splachování?
V krycí desce (je demontovaná) je vyříznuté okénko kudy se prostrčí ruka na tlačítka (není to moje práce). Konkrétně mi jde o těsnění, které je dole na té vypouštěcí trubce (u vstupu do mísy), zdálo by se, že je to těsnící guma do HT trubky (ten profil tomu napovídá), ale pr. 40 tam nepasuje. A nahoře (u nádržky) na té vypouštěcí trubce je ještě krytka, která nejde stáhnout dolů a vůbec mi není jasné, jak to tam konstruktér myslel. Ta moje trubka má jiné konce, než u dnešních ALCA (viz obr.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.