Nejste přihlášen/a.
Kupuju pytlované 5kg, 10kg balení není na kg levnější a 30kg pytel je na mě už moc. Namíchám sám s vodou. Prostě do vody dám vápno, když je to řídké přidám vápno, když husté přidám vody. U nátěru to namícháte a hned vyzkoušíte. Vidíte, jestli se to roztírá dobře nebo jen malujete vodou nebo necháváte příliš tlustou vrstvu.
Berte HAŠENÉ vápno na zahradu nebo na stavbu.
Kyblíkové taky nekupuju, je v tom samozřejmě hodně vody, takže na kg suchého stavu to vychází zbytečně draho.
Dá se to koupit v kyblíku hotové. Asi nejjednodušší varianta. Já to kupuji na natírání kmínků stromků na zahradě.
Až teď čtu, že se vám zdá kyblíková varianta drahá.
I 15kg za 319Kč?
No je v tom taková jakoby hustější pasta, na natírání se to musí celkem naředit, takže to určitě nebude tak zlý.
taky kupuji jedině v kýblu který se pak dá krásně použít třeba na plevel na zahradě-hlavně že v tom kyblíku je to stále připravené a dobře se s tím manipuluje a ty tři kila a zbytek voda- nesouhlasím- tak řídké to není-to není barva-je to hmotou podobné jak plastelina -svrchu trochu zaletá vodou pěkně naběračkou vykrojím co potřebuji dám do druhého kybliku a přidám vodu a samozřejmě musím chvilku míchat a i po několika letech to funguje jak má-kryje,žádné hrudky ...ale nebudu se hádat-já jsem spokojen ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.