Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chci se zeptat mám doma větší vlhkost v bytě i když šasto větrám 2x až 3x za den po kratších intervalech třeba vždy jen na 10-15 min tak vlhkost vždy kolem 60-70% někdy se to pohne na 50% a jak mile zavřu okna tak do 10 min zase vlhkost vystřelí nahoru. Bohužel je to v celém přízemním bytě.Mohu se zeptat pomůže když si zakoupím odvlhčovač s čističkou vzduchu třeba tenhle? vzdusin.cz/... A nebo zvilit jiný a pomůže to?Květiny doma nemám tedy zatím a často mám i ucpaný nos jestli to dělá i ta vlhkost v bytě ale asi ano jinak bych to neviděl a peřiny mám doma dutý vlákno obávám se toho abych tam pak neměl roztoče a neměl třeba špatné spaní.
Mohu poprosit o radu?Děkuji Byt velký 78 m čtverečných a mistnoati max velké cca 17 m čtverečných
V koupelně mám i sušičku ale občas v bytě mám drobné oblečení na dosušení a ovětrávání v koupelně mám to mám nastaveno na max což je 20 min tuším,topení tak na 20 až 21 víc nedávám abych neměl přetopeno.
Popravdě ani já nevím co koupit a jestli by to pomohlo nebo ne i když koukám na recenze což mužou být i falešné ale i tak stále nevím nebo jestli koupit levnější varianty a to jsou třeba rostliny na vlhkost,prostě nevím krom toho větrání je to těžký
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.