Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Doma jsem se poptal našich, spíše mámi, jestli by pod stromeček nechtěla něco "konkrétního". Vypadlo z ní - horkovzdušná fritéza (minulý rok, jsem chtěl pořídit kávovar, robotický vysavač - se sestrou (nebydlí s námi) jsme zavrhli...) V domě žijeme 3. Sporák máme starou klasiku - el. trouba, sklokeramika deska... Má to cenu? Když se podívám na "sklad" minulost - kontaktní el. gril - použitý tak 5x, el. nějaká oválná pánev,el. friťák, el. zahřívací deka, bublající masážní cosi na chodidla, cosi masážního na krk - jestě nepoužito
2 roky? ...sklad "minulost" v mé režji nebyl, ale rozšiřovat jej v plánu nemám. Máte nějaký typ na h. fritézu? Ne - nejedná se o lidi v důchodě... Respektive má ji někdo a aktivně používá? Díky
Pokud ano, tak jakou vybrat?
Dobrý den.
Já koupil jednu "výhodnou" 6,2 litru "rozbalené zboží" - za 1260,-Kč. Jen tak na otestování. Rozpékám v ní bagetky celkem pravidelně, občas tam dáme květák nebo hranolky (nemáme olejový friťák). Oproti pečení brambor v troubě přes hodinu se hranolky udělají za 20 minut. Nedokážu si představit pro 3 lidi menší verzi - takže jestli chcete koupit, tak doporučuji právě větší objem než 5 l pro dva lidi.
Je to sice velká "krabice" - ale mám ji položenou na horní kuchyňské skříňce, kde nahradila kytku. Není třeba řešit prach, lehce se to čistí a spotřebuje výrazně méně energie než trouba.
Zejména to rozpékání baleného pečiva je snadné a chutné - za mne - výborný nákup..
Nemáme žádné šuplíky, ale tři drátěné rošty nad sebou a jeden plný plech. Přední stěna jsou skleněná vyklápěcí dvířka. Na tom plechu ohřívám skoro všechno, peču plátky kuřecí, vepřové, plátky brambor. Na hranolky je tam pomalu se otáčející drátěný válec.
Kdo požívá tedy aktivně horkovznušné fritézy, nějaký tip co by si nyní koupil? Viz. můj dotaz? Ale v inteligentní cenové hranici, s možností, že se 3x použije, a skončí na "půdě"?
za 22 stovek je to slušný stroj, velikostně OK, určitě se vyplatí ho vyzkoušet... Je to vlastně "remoska", jen má víc funkcí a možností. Kdyby se jim nelíbilo k pečení podle kuchařky, už jen to pečení kuřete pro 2 lidi nebo ranní čerstvě rozpečené bagetky, to by mohli být spokojeni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.