Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chci se zeptat na olejový radiátor jestli je tichý a jestli vytopí ložnici třeba 17m čtverečných nějaký co mám 11 ploten a kolem 2000 W?Máme jeden v práci obyč knoflíkový a jen to vždy cvakne když se zapne nebo vypne termostat nebo je lepší digitální aby necvakal a kolik by bral elektrické energie?Děkuji
Vytopit ložnici? Pokud jde o to, aby bylo teplo v posteli, tak stačí partnerka, nebo podstatně levněji vyhřívaná de(č)ka. Ta má příkon nepatrný (20x méně než radiátor) a zahřeje dostatečně.
Namátkou jak to vypadá: elektricke-decky.heureka./...
Jo a dával jsem to pod prostěradlo.
Take spotrebice su bud zapnute alebo vypnute, nemaju plynulu regulaciu vykonu. Ak nastavite vysoku teplotu, pri velkych tepelnych stratach cez okna, steny, podlahu ... to bude trvalo zapnute a za 24 hodin to spotrebuje 24 hod x 2 kW = 48 kWh, cenu zistite podla cennika vasho dodavatela. To je najhorsi mozny scenar, realne bude spotreba za den tretinova az polovicna. Kurit elektricky je drahe, pretoze na 1 kW odberu zo siete ziskate 1 kW tepla, vyhodnejsie, ale s ovela vyssimi nakladmi na montaz vychadza klimatizacia v reverznom rezime, kde na 1 kW ziskate 3 az 4 kW tepla.
Cvakanie rele je individulane rusive, niekomu to vobec nevadi, mne vadia aj tikajuce hodiny na stene.
Jde mi spíš o to když večer jdu spát tak je v ložnici příklad 19 a ráno když vztanu tak je tam třeba jen 16 tak abych tam nemel takový rozdíl a plyn zapínat na noc nechci ani
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.