Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zablokovaná varna deska

Od: jaromira odpovědí: 5 změna:
Na varné desce po výpadku proudu svítí všechny ovládací tlačítka , nereaguje na zapnutí ani po odpojení proudu.
Děkuji za odpověď Nováková

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bear
hodnocení

4x

Zkus ji nechat odpojenou od sítě shozením jističů varné desky na půl hodiny.

hujer
hodnocení

4x

Děkujeme za informaci. A dotaz? Jinak aspoň typ atd..

ladan
hodnocení

0x

Já stejnou závadu musel řešít koupí nové desky. Ptal jsem se na opravu, ale byla dražší než deska nová, Koupil jsem Beko za 2800Kč a zatím úplná spokojenost.

bear

U BEKO myčky jsem zažil, že 2x odešla napouštěcí hadice s aquastop solenoid ventilem. Vždy přestal fungovat ten ventil, že neotevřel jedno za 4 roky a navždy vodu a muselo se to celé koupit nové.

Myčky rozhodně řadím mezi šmejdy po této zkušenosti. Stejnej dům v přízemí myčka Bosch už 15 let bez závady.

Třeba varný desky budou na tom líp...

hodnocení

0x
Snad ten výpadek proudu nebyl následkem zde tak populárního podomáckého náhodného zapojení té varné desky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]