Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabídka PRE - cena elektřiny

Od: tm odpovědí: 7 změna:

Přišlo mi od PRE, že mi končí 31.12. produkt (pokud nevypovím, automaticky se mi o rok prodlouží). Nabízí cenu ve VT D02d stejnou jako dosud - tzn. silovka 3,50 s DPH a celková cena 5,44 s DPH? Není to fix. Víte někdo o nějaké výhodnější nabídce? Jedná se o byt se spotřebou do 1,2 MW za rok, tak jestli mácenu to řešit... Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrm
hodnocení

0x

Jsem na tom úplně stejně, asi máte ceník PRE KOMFORT. Marně jsem hledal, nějaký rozdíl proti stávající ceně. Včera jsem si pouštěl rúzné srovnávače, levněji vycházeli pouze malí dodavatelé s fixem. Ale moc se v tom neorientuji.

tm
Komfort nebo klasik nebo co to je. Od 1.11. sleva byla 10 procent, což udělalo asi 30 haléřů. A údajný bonus 600, ale nic nikde nevidím
petrm

Mě teprve dnes dělali odečet, tak vyúčtování za rok 2025 budu mít asi do týdne. Překvapuje mě, že neodečetli slíbený bonus. Buď se vloudila chybička, nebo bonus odečtou za rok, až budou mít kompletně údaje za rok 2025. Nebo doufají, že od nich utečeme a bonus nevyplatí.:)

petrm

Znovu jsem si přečetl sdělení o bonusu. Píší tam, že bonus připíší "nejpozději do 31.11.2025", takže pokud jste dostal vyúčtování dříve, asi budete mít bonus až na dalším vyúčtování.

mudrsova
hodnocení

0x
Me v lete sami nabídli 2r fix za celkovou cenu 5kc. A ještě tam byl par tisíc bonus
tm
To mi přišlo taky. Nevzal jsem to, protože silovka 3,50 nebo 3 mi udělá asi 50 korun měsíčně... a ten bonus 2000 - než jsem se rozhybal, přišla ta 10 prc sleva od listopadu s bonusem 600. A cena jde porad dolů

hodnocení

0x
3,50 je celkem dost, nevýhoda fixovanych produktů. Na druhou stranu drtivá většina dodavatelů smlouvu na dobu neurčitou přestala nabízet a jestli jo někdo nabízí, tak za nesmyslné ceny. Pre distribuce je aspoň výrazně levnější než oblast ČEZ a Egd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]