Dobrý den, mám skříň s několika panty a nejde mi to seřídit. Problém je v tom, že je tam několik pantů nad sebou, a když nějakým pohnu, tak se mi to pokazí jinde. Seřízení pantů umím, ale když jsou tam dva panty nad sebou, jeden nahoře a druhý dole. Na youtube jsou videa na skřínky s dvěmi panty. Poradil by mi někdo zkušenější, jak to seřídit, když mám 5 pantů nad sebou? Děkuji
Není ten horní pant v nástavci jinej, nežli ostatní? Dole to vypadá jako běžná klasika, ale ten nahoře jako nějaký s úhlem otevření buď 155°, nebo 170°. Při zavření to nevadí, ale při otevírání to bude dělat bordel.
Zdravím. Pozorně si prohlédněte všechny panty, ať jsou stejné. Potom podložte dveře tak, jak by měly být ve výsledku vysoko. Všechny šrouby pantů v korpusu povolte, a pak tyto panty postupně zatlačte směrem nahoru, čímž odstraníte běžnou vůli nich a dotáhněte. Nakonec mrkněte ze strany při zavřených dveřích, zda jsou stejně daleko od korpusu, příp. dolaďte šroubem v pantu dveří. Použití vodováhy samozřejmé, jak již bylo řečeno výše. Tolik moje zkušenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.