Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divné chování varné desky

Od: tomasek odpovědí: 5 změna:

Mám tři měsíce starou varnou desku haier s dotykovým ovládáním. Na moje prsty funguje, ale na manželku nereaguje. Vyzkoušela kde co, suché prsty, mokré prsty a stejně nic. Musí mne vždy zavolat abych vše zapnul ,nastavil, vypnul a nechápe. Setkali jste se někdo s tím?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
A co restart, kompletně vypnout elektřinu do varné desky cca..5 minut.
Když nepomůže tak se obrátit přímo na autorizovaný servis Haier a problém reklamovat jako neobvyklou funkční vadu

mm
hodnocení

0x

Je to samozřejmě na reklamaci varné desky (nebo manželky, dneska člověk nikdy neví...).
Ale do té doby by vám mohlo ušetřit vstávání a čas třeba něco takového: alza.cz/...

halamus

Na mobilu - matlafonu jsem zkusil lžičku a šlo to. Je možné, že to půjde s varnou deskou. Výhoda je, že lžičky má každý doma.

Pochopitelně jako dočasné řešení.

hodnocení

0x
Mám podobnou zkušenost, špičkou prstu plotýnku nezapnu, když však položím prst "na plocho" a chvilku podržim, plotýnku bez problémů ovladám ...deska Mora. Druzí ovládají špičkou prstu, jen já NE

hodnocení

0x
Jaké náboženství vyznává manželka?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]