Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvlhčovač vzduchu

Od: milan7 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Jaký je nejlepší zvlhčovač vzduchu na připojení usb kabelem. Mám navíc problémy se spánkem a suchy vzduch mi nedělá dobře přicpaný nos ráno atd. Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A co kdybys napsal jakou máš teplotu a vlhkost v místě kde spíš. Jaké jsou ty hodnoty přes den / před spaním / po probuzení?

Moje jednoduchá rada je: postav si v místnosti stan a zkus spát ve stanu. Tam si to zadýcháš a vlhkost tam určitě bude.

A USB kabel jako napájení zvlhčovače nemá skoro žádný výkon. Zvlhčovače se věší na radiátory, aby využívaly výkon (teplo) z radiátorů pro ohřev a odpařování vody.

radekk
Ano, je dobré vědět vstupní hodnoty.
Ale radit spát v bytě ve stanu nebo na zvlhčení používat odpařovače na radiátor jsou naprosté nesmysly.
Doporučit lze pouze ultrazvukové odpařovače se zásobou vody od 2L. Cokoli menšího nemá zásadní vliv.

hodnocení

0x

Zvlhčovače vzduchu hledejte tady

https://www.alza.cz/zvlhcovace-vzduchu/18850501.htm

ty malé ultrazvukové s aromadifuzérem jsou i na USB

hodnocení

0x
Suchý vzduch v ložnici určitě nemáte. Na lepší dýchání doporučuji okna na mikro nebo občas do nosu stříknout vincentku či fyziologický roztok. A jestli máte skutečně nízkou vlhkost, stačí pověsit mokrý závěs, záclonu či na přenosném věšáku vlhké prádlo , ručník, atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]