Nejste přihlášen/a.
Lukáši, vezmu to z druhé strany.
V místnosti je strop, třeba sádroš, parotěs, konstrukce pro sádroš, vlastní strop, tepelná izolace, difuzní membrána (ale nemusí být, je ale vhodná, odvětrávací mezera, zákop z prken s mezerou.
Pokud máte zespodu na prknech na půdě plíseň, není tam odvětrání izolace. Páč v izolaci se tvoří rosný bod a ten musí vyschnou. Odborně se tomu říká kladná bilance vodních par.
první dva řádky
Ale ona se tam dává fólie, ale ta správná, difuzní a kontaktní. Aby se neznečištovala vata, když se na půdě skladuje co je třeba. Příklad, spadně Vám padesátikoruna do vaty, na fólii jí najdete lehce.Můžete to vyfotit?
Podle názvu na folii, taky může být daná obráceně.
Až tam půjdete, vyfotit.
zde dovnitř na teplou stranu dali špatnou folií.
Zdravím,
A jste si jistý,že pod prkny je parotěsná folie?Ono to vypadá ,že to je paropropustná a při montáži sádrokartonu Vám proděravěli parotěsnou pod sádrokartonem a vlhkost se vatou dostává pod prkna které vlhnou a plesniví.Když jsem já dával sádrokarton v podkroví,tak jsem dával kontrarošt,abych se proděravění vyhnul a ještě jsem veškeré šrouby co šly přes parotěsnou folii přelepil páskou.Řešením by mělo být udělat mezery mezi prkny at se vhkost může odvětrávat.
Tak jsem přišel s křížkem po funuse-Milan byl rychlejší
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.