Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko. Pánové odborníci, prosím, potřebuji radu. Musím připojit menší radiátor na WC. Měděné trubky už jsem pájel. Ovšem v tomto místě potřebuji zapájet spoj zhruba dva až tři centimetry od tapety a PVC lišty. Zbytek toho "vedení" si udělám mimo, jasně, ale ten pak musím přiletovat k tomu kolínku ve zdi. Co tam dát? Napadá mě skelná vata, alobal, mokrý hadr? Poraďte prosím ![*nevi* *nevi*]()
18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
kdyz
Tak že bych před něj dal alobal... Popřípadě ještě mezi to ten vlhkej hadr. To by asi šlo. Zbytků sádroše mám dosti, díky za tip ![*palec* *palec*]()
korinek
A budu připojovat 12kou. Je to malé topeníčko a asi 30cm dopojení. Takže by mohla být celkem rychle prohřátá ne? ![*nevi* *nevi*]()
Záleží na hořáku a zkušenostech,osobně 12 mm trubku 4 cm od plastu jen s plechem a foukat "od zdi" .. Sádrokarton s kokrým hadrem OK
Tady jste na poradně,klidně se ptejte.. Pájecí pata pro Cu potrubí obsahuje i určité množství cínu, používám pro cínování konců kablíků při letování koncovek
miso®
K taviacim pastám s obsahom cínu ale stále potrebujete pri letovaní trubiek cín pridávať. Neobsahujú ho dostatočne množstvo, aby vyplnili spoj. Ideálne použite cín rovnakého zloženia v paste aj na špuľke.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]