Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje rozdvojka na objímku E27 s přepínačem?

Od: svetlik odpovědí: 10 změna:

Mám lustr v obyvaku kde je jen jedna objímka ale chci tam dát dvě led žárovky ale potřebuju mít nšcopodobného ale aby tam byl vypínač pro objímku nebo přepínač mezi žárovkama

Terrario DoublePo/...

doplněno 22.11.25 15:55:

myslíte , že se to tam vleze ten drát se dá vytočit ještě 11 cm doleva. Takže asi jo...

doplněno 22.11.25 16:04:

Fotka s vybočením toho držadla.

Existuje rozdvojka na objímku E27 s přepínačem?
Existuje rozdvojka na objímku E27 s přepínačem? #2

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Tak třeba i roztrojka, dál sem nehledal.
temu.com/...
svetlik
hodnocení

Dík myslím že to tam půjde - nevím proč ale obrázek mi nejde doplnit do otázky tak pošlu sem

Existuje rozdvojka na objímku E27 s přepínačem? #3
Dejte foto celého lustru.
Takhle to vypadá že bude záležet na objemu žárovek (jaké tam dáte, svíčky, baňky)
Objímka má nahoře 8cm, ale jaký obvod bude když tam dáte 3 žárovky.
svetlik
hodnocení

wow, tak pokud není u nás tak koupím tam. Tato má výšku h=1/... a talíř nahoře 8.5 cm. beru

olin

U podobných svítidel lze sundat ta obroučka za kterou se tahá dolů, zbylo by víc místa na žárovku, ale ta část svítidla s objímkou by se musela stahovat za okraje stínidla nebo za ten vehykl v objímce

svetlik
hodnocení

Super je že Kaufland poskytl zbytek informací, které jsem chtěšl vědět: Maximální příkon je 3 x 60 W, asi to testovali než to pustili do oběhu na českém trhu. Tedy nutno zvážit na váze pro kontrolu.

Všimněte si že na fotku jsem dal 8.5 W žárovku, svíti to jen dovnitř lampy :-D

olin

Další možnost je koupit jiné svítidlo*smich*

halamus
hodnocení

0x

Našel jsem i levnější, ale kvůli jednodsuššímu provedení je nelze směrovat, což ale u všesměrových LED žárovek nebude vadit.
temu.com/...

svetlik
hodnocení

tohle je ten bez vypínačů

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]