Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jistič světelného okruhu

Od: spezza odpovědí: 3 změna:
Po čem byste šli, kdyby vám nepravidelně padal jistič světel i když jsou světla zhasnutá?
Tím nepravidelně myslím že někdy ten jistič spadne 3x, někdy jednou za den.
Když svítím tak se mi ještě nestalo he by to najednou přestalo svítit, poznám to až když chci rožnout že to zase nejede. Mohl jen tak jistič odejít? Všude mám LED buď ve formě LED
žárovky nebo přímo svítidlo.
Začalo to dělat když jsem vyměnil LED žárovky ale v jiném světelném okruhu nahoře v patře.

Jistič světelného okruhu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tak bude jistič zřejmě moc rychlý a nezvládne náběhový proud žárovek či zdrojů. S tím jsem se již setkal, zkusil bych ho vyměnit... Pro začátek bych zkusil prohodit vodiče s jističem vedle... (10A)

kum3d
hodnocení

1x
Vy máte s tou elektrikou nějaký problém ne? To už je třetí dotaz na jednu instalaci. U vás by asi nebylo od věci si toho elektrikáře pozvat *palec*

hodnocení

0x

ještě se mi ještě nestalo he by to najednou přestalo svítit, poznám to až když chci rožnout že to zase nejede ... takže to vypadá, že jistič spadne až při zapnutí světla; asi budete muset sledovat, které světlo (světla) to dělá-jí. A budete muset chvíli laborovat, sledovat, jestli je jistič už spadnutý a proto nemůžete "rožnout", nebo opravdu spadne při zapnutí spínače ...dejte vědět, jak to "padá"... Může taky být špatný jistič, ale to se málokdy stává... i když... nic není na 100%

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]