Nejste přihlášen/a.
Vezmu spotřebovanou PB bombu 10 kg, vypustím zbytek, nechám chvíli odvětrat, fest uzavřu, ráno dám do kufru auta, odpoledne jdu z práce a v kabině plyn tak moc smrdí, že mám obavy z výbuchu a auto raději vyvětrám. A není to jedna bomba, vozím takto bomby cca 30 let a dělají to snad všechny. Proč to nětěsní, kde to uniká? Kolem hřídelky ventilu? Proč tak moc, i když byla bomba ponechána delší dobu otevřená, aby se vše odpařilo, tedy je po uzavření bez tlaku a nějaký tlak se objeví nejvýše zahřátím v autě, které krom léta není velké. Napadá mě jen, že snad po spotřebování plynu v bombě zůstane vysoká koncentrace odorizantu, který zřejmě smrdí i v minimálním množství, ale stejně mě překvapuje, jak se přes ventil dostane ven. Nebo mohl odorizant ulpět i vně pláště?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.