Nejste přihlášen/a.
Zdravím stavebníci,
pustil jsem se do přípravy podkroví a mám dotaz, jak se nejlépe zbavím bordelu z bourání současné podlahy .. viz foto. Je to dost křehká mazanice cca 2 cm a pod tím cca 2-3 cm asi škvára či co ![]()
Samozřejmně lopata a hrnout to skluzavkou oknem do pristaveneho kontejneru, ale neexistuje nejaky vysavač co by zmáknul tu strusku expedovat sám?
Línej nejsem, ale jde mi o čas, že bych si to pěkně připravil a mladá může vysávat a já už vozim bordel z otlučenejch venkovních omítek.
Odpovědi .. vem si dva chlapy z hospody .. moc nepotrebuju .. co jde udelam sam a pocitam ze tim dost usetrim .. a toho prachu by takhle mohlo byt mene.
.. tak jsem se vykecal ![]()
dik za nazor
Dobrý den, existuje průmyslový vysavač (viz odkaz), kterým by to šlo čistit postupně, ale není zcela levný. Mohla by ho mít půjčovna stavebního nářadí, kde se poptáte. Zdravím!
re4zon - vím, ale tazatel si myslí, že primitivní/zastaralá lopata nestačí. Tím vysavačem může jeho pracovitá manželka vysávat tu drobnější suť a být svému muži užitečná
.
zapomnel jsem napsat ze ty vysavace vim ze jsou, ale ten vykon 1300 a 1600 za rozumny peniz .. asi bude spis na pavucinky. .. pak jsou tam strojovny za 15.000 plus .. ale to asi uz je mimo cena/vyuziti pro me .. zkusim tu pujcovnu
mixna - ano, vypůjčte si ten nejsilnější. On ten vysavač je dobrý i kvůli snížení prašnosti, ale stejně si asi vezmete roušku na nos a ústa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.