Dobrý den, chtěl bych si koupit bílé led osvětlení na vánoční stromek vysoký 160cm Nemáte s nějakými LED světly zkušenosti? Kolik LEDek by měl a být a jak dlouhý ten LED řetěz. Děkuji
Zdravím, jj, Kaufland je jistota, klidně počkejte. Teplá bílá je TOP, barvicky pro děti. Jinak bych vzal provázek a zkusmo namítal na stromek v zahradě - zjistil tak délku. Jinak pro "odpich"délky je tady info pro cca 150 cm: svet-svitidel.cz/...
Zajdi si do kauflandu..a kup VENKOVNÍ světýlka 30mb celkové délky...to ti na to bude stačit...čím blíž se bude blížit Štědrý den...tím levnější to bude...pravidelně to slevňují..já je bral pár let zpátky 23.12. za nějakých 120,-..jestli teplá bílá nebo studená...je věc volby...já mám studenou...
Nám vyhovuje, když se dá svit LED na stromku regulovat. Na noc máme rádi, když LED jen slaboučce žhnou. Dosud jsem to řeśil vlastním regulátorem, letos plánuji koupit SMART řetěz řízený přes aplikaci. Máte možnost pak nastavit barvu i jas každé LED, popř. ho i časovat. Jen ještě nejsem rozhodnutý, jestli koupím řetěz, nebo matici 400 led.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.