Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výstavba bytového domu

Od: laca odpovědí: 3 změna:

to jsem ještě já :). když ta budova bude na místě jiné, kterou bourají a ta mi stínila stejně, jako bude stínit ta nová, můžu podat stížnost, že mi bude stínit? Asi blbá otázka a už je pozdě, ale jestli mě to má štvát, že jsem to neřešila? A ještě jsme na jednání něco domluvili, ale v protokolu to není a já podepsala, že po domluvě už nemám námitek. Ale ta jedna věc tam není napsaná, bohužel jsem si toho při jednání nevšimla, jako další ostatní, bylo to dlouhé a náročné a já už prostě nefungovala. Dá se s tím něco dělat?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nová budova bude stínit stejně, jako ta stará, takže se v podstatě vlastně nic nezmění. Navíc jste podepsala, že nemáte námitek. Takže na co si vlastně chcete ztěžovat? Že jste něco podepsala, aniž byste to četla? Tím bych se moc nechlubil. Máte prostě smůlu.

tm
hodnocení

0x
Ta nová budova už má pravomocně stavební povolení, souhlas s ohlášeným záměrem, společné povolení nebo nové povolení podle nového stavebního zákona?

km
hodnocení

0x
stiznost podat muzete kdykoliv a na cokoliv. v tomto pripade 100% nebudete uspesna. ne, neda se s tom nic delat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]