Dobrý den.chtel bych se zeptat zda má někdo zkušenost ohledně montáže kuchyňské linky na SDK. Mám byt, kde si chci nechat udělat linku, ale je zde nejspíš menší problém s to ten, že tma není zděné jádro. Na zdi v kuchyní je dán sádrokarton a z druhé strany,kde je WC a koupelnu, tak v koupelně taky. Mezi SDK příčkami je umakart. Když sem se na to ptal, tak mi bylo řečeno, že se hude muset provrtat až do koupelny a linka bude viset jakoby přes 2 stěny. Je takové řešení možné? Bude to fungovat? Bohužel pomocí magnetu jsem nenašel nosné profily, takže mám nejspíš jediné takovou možnost. Případně, jak by se tento problém dál řešit jinak? Děkuji za odpovědi a přeji hezký den.
je to možny už u mých rodičú byla linka na šroubech který šli skrz a v koupelně byly matky a velkoplošný podložky a u mě doma sem to vylepšil dala se lišta na zavěšení linky šrouby šli zkrz a v koupelně sem to podpořil po celé dylce Cprofilem co mi zbyl když sem dělal kostru pro snížení stropu sádrokartonem abych to vše zakryl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.