Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký okapový žlab?

Od: bery® odpovědí: 2 změna:

Zdravím rádce,

byl by mi někdo schopen poradit, o jaký typ okapního žlabu se dle fotek jedná?

Potřeboval bych k němu sehnat kotlík, abych mohl po nějakém dávném umělci opravit jen vlepenou trubku svodu, navíc na nikoli nejnižším místě ... Bohužel marně hledám, co hledat :) Děkuji

Jaký okapový žlab?
Jaký okapový žlab? #2
Jaký okapový žlab? #3

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Systém? Asi pulkruhový polský*nevi*.

rynny-aluminiowe.pl/...

ekro.com.pl/...

antemi.pl/...

Nevím , ale asi bych koupil 80mm hranatý a nějak dopasoval strechy-okapy.cz/...

hodnocení

Díky, to je přesně ono ! Akorát to asi nikde nekoupím a kotlík jako takový k tomu snad ani neexistuje, jen hrdlo, a co tak koukám na něco hliníkového hranatého, tak to stojí ranec (potřebuju to pro starou paní co počítá každou korunu, což je možná zároveň důvod, proč to někdo co nejlevněji sprasil...). Holt to budu muset sprasit taky a doufat, že se mi to povede líp:(
Navíc mám pocit, že rozměrům žlabu odpovídá kotlík se 100mm svodem, zatímco tam je svod snad 70, divná velikost, ale víc to podle mě nebylo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]