Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám problém s rovnou střechou (terasa) dům prochází rekonstrukcí původní beton byl popraskán proto jsme položili asfaltovou lepenku a zalili betonem s přídavkem penetrace (sokrat) a na závěr jsem udělal uzavírací nátěr z cementu a sokratu. Beton je vyspádován k odtokovému kanálku který odvádí vodu z rovné střechy skrz balkon trubkou pryč. Problém ale mám ten že stejně voda při silném dešti v jednom místě zatéká do spodní místnosti na konci spádu. Po odsekání nového betonu až na lepenku beton byl silně nasáklý vodou. Nejlepší by bylo terasu zastřešit ale to by bylo finančně náročné i když s tím v budoucnosti počítám ale ted bych potřeboval poradit něco čím ten beton natřít aby nesál vodu, penetraci ale už nevěřim té jsem spotřeboval plno a žádnej výsledek.
Pokud chceš zlepšit propustnost betonu vůči vodě,použij vinylacetátovou penetraci Slovilax.Akrylátová penetrace se rozkládá cementem(alkálií)a uvolňuje čpavek.Tím se mění zásadně vlastnosti plastifikantu.Pokud uděláš řídkou suspenzi cementu se Slovilaxem(Duvilaxem)a plochu směsí natřeš,mělo by to na nějaký čas vystačit.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.