Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava opěradla židle

Od: vasa odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, mám dvě kuchyňské židle u kterých se zlomilo opěradlo nejspíš to způsobil pád.
V místě zlomu jsem našrouboval zezadu destičku ale časem to stejně povolilo a opěradlo se láme vejpůl.
Nenapadá někoho jak by ty opěradla šly opravit nějak rozumně?
Děkuju

Oprava opěradla židle

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Zdravím.

Pokud tedy nedáte udělat nové opěradlo ta bych to řešil takto.

Odhad ... dub/buk laťky 2x3cm

Oprava opěradla židle #2
vasa
hodnocení

Dobrý typ, zkusím koupit nějaké laťky, snad někde seženu něco vhodného.

hodnocení

4x
Koukám že oprava vydržela pět let.
poradte.cz/...
Tak jak vám hned u prvního dotazu radil jenyk, vyměnit celou desku.
vasa
hodnocení

Jak jste to dohledal? Ano před 5 lety jsem to opěradlo spravoval

hodnocení

4x

Jak jsem psal již před lety. Nové opěradlo, tohle je dělaný ze slabší dřevotřísky, tudíž to nevydrží skoro nic. Udělat nový opěradlo, nejlépe z bukový překližky.

km
hodnocení

3x
bez zmeny vzhledu neopravitelne. a nebo poradne a draze: truhlar a calounik.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, stačilo tu destičku udělat delší a na stejném místě/ve stejné výšce/v místě zlomu ji kotvit až do dřeva (do svislých vzpěr vlevo a vpravo). Nyní tam takto umístěte nějakou hezky opracovanou, širší laťku (a i na druhou židli, ať to je stejné). Zdravím!

hodnocení

1x
Prečalúniť.
Poťah je v podstate natiahnutý na opierke ako ponožka. Demontujte opierku. Asi bude nutné zložiť sedák, ktorý prekrýva jej spodný spoj. Očakávam, že čalúnený diel bude pod sedákom chytený o rám na vruty. Po ich odmontovaní by nemal byť problém vytiahnuť ho z hornej drážky drevenej opierky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]