Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Na místě odstraněného uzávěru přívodu vody k pračce pro studenou vodu, ve stoupačkách, jsem zjistil že bylo vlhké místo za těsněním, na pohled.
Ale jen velmi slabá vlhkost , když sem to přejel rukou. Mám se něčeho obávat nebo to mohu nechat být. Poslední kontrolu sem provedl po 12 dnech.
Na poslední fotce je původní přívod s roháčkem kde mě z tří metrové hadice během roku nateklo trochu vody na zem a byla vlhka
Současné fotky jsou už z utřeným uzávěrem.
Předem děkuji.
Asi se nic nestane, ale...Tahle zatka je z radiatoru , dotesnuje jen na gumovy okrouzek. Dal bych tam zatku s delsim zavitem a napakovanou tesnici niti Loctite. aquatopshop.cz/...
Viac moznosti : nespravna zaslepka, tato je pre radiator a tesni voci kuzelovemu zahlbeniu, ktore vy nemate a sucasne kondenzacia na studenom povrchu kovu, kedze okolo je plastik s vacsim tepelnym odporom.
Date tam 1/2 zaslepku so zavitom dlhym aspom 1cm, pozink alebo mosadz, utesnite to klasicky na zavit (konope / polyamidova nit / teflonova paska / zavitove lepidlo), to podla vkusu kazdeho sudruha.
Ano ale měl bych zátku dotáhnout jen rukou, protože by se mi mohl strhat plastový závit, kdybych to dotahoval klíčem?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.