Stavím garážové stání pro dvě auta v mírném svahu (sklon cca 6⁰ mám téměř vykopané základové pasy, na to přijdou po vylití betonem 3 řady ztraceného bednění. Může to být takto jak je znázorněno na fotce anebo prohloubit základy v té pravé části obrázku? Obrázek znázorňuje boční pohled. Díky za rady a připomínky.
Od nejnižšího místa výkopat 80cm od nejvyššího 80+rozdíl výšek...pak si to klidně mázni 10cm podkladním betonem..a na to vyskládej a vylij x řad zftracenýho bednění, tak abys skončil o 2 šáry výš než je nejvyšší bod
Díky, už po chvíli co jsem nahrál ten obrázek mi došlo, že základy zešikma jsou blbost. Udělám to nakonec podle vaší rady. Jen dotaz - proč končit o dvě řady výš než je nejvyšší bod?
bude to líp vypadat, bude to zároveň sloužit už jako obrubík a vodící linie pro hutnění kameniva a následně např. pro kladení dlažby
km
kvuli tomu aby to dobre vypadalo bude jezdit do garaze dokopce? pokud by jezdil zprava. a kdyz je videt ztracene bedneni tak stavba vypada lepe? ja bych rekl spis naopak...
rika se ze zaklad by mel byt pod celou stavbou stejne hluboko. u garaze bych se rozhodoval podle moznosti a stability terenu. v jilu bych se to snazil dodrzet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.