Nejste přihlášen/a.
Vím, jak vyměnit řetízek u žaluzií co mají na straně plastovou krytku, ovšem tohle má na sobě kovovou lištu. Mám to odklapnout šroubovákem? Rukou to nejde a bojím se že něco zlomím. Taky mi to nejde vysunout bokem. Jde jen silou lehce nadzvednout.
Díky za pomoc
doplněno 22.10.25 21:39: Přišla jsem na to, po vycvaknutí takových pevných háku co jsou seshora a zevnitř (neviděla jsem je, ale na fotce jeden vidět je), se dá lišta vysunout. Chce to nějakou sílu a dávat pozor ať se nezlomí plastový vnitřek a háčky a nějak to šlo. Díky všem![:) :)]()
Díky za pomoc
doplněno 22.10.25 21:39: Přišla jsem na to, po vycvaknutí takových pevných háku co jsou seshora a zevnitř (neviděla jsem je, ale na fotce jeden vidět je), se dá lišta vysunout. Chce to nějakou sílu a dávat pozor ať se nezlomí plastový vnitřek a háčky a nějak to šlo. Díky všem
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Podívejte na you tube na videa, jak opravit, vyměnit řetízek u žaluzií.
Je tam více videí, tak proštudujte, které by bylo pro Vás nejlepší.
Tady je také jedno:
0x
https://youtube.com/shorts/XJXXA77FByU?si=GutNfDMHfOgPRFXv
Nevím proč ale nemůžu vložit odkaz na YouTube
doplněno 22.10.25 20:31:
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]