Dobrý den, na nábytku mi praskla fólie, která tam byla od výroby (na lince) a budu tam muset dát novou. Problem je v tom, že ty rohy jsou spojené jako “jednolitě”, není tam žádný řez (ani spoj) vidět. Jak se to dá udělat jednolitě? Děkuji
Tyto nábytková čela jsou dělány ve vakouvém membránovém lisu a to ještě zahorka. K tomu ta fólie je speciálně vyráběna pro tyto účely. Jinými slovy - doma neopravitelné, jedině vyměnit čílko
Jako první pomoc bych neretušovala, ale naopak vypíchla. Bude to vidět na první pohled, ale brát to jako ozdobný prvek. Na dvou - tří dvířkách nějaký podobný motiv oblouku.
Záleží, jak máte celou kuchyň laděnou, jak po designové stránce vychytanou.
Jestli jste puntičkáři, tak to bude vadit, takže bych chápala.
Amatérsky opravit by to podle mě šlo nějakou renovační samolepící fólií (neplést s běžnou lepící fólií), kterou lze ohnout do pravého úhlu a udělat ostrou hranu (to je potřeba ověřit u prodejce), ale odstín nejspíš bude jiný, i když se jedná o bílou barvu. Se sladěním to bude podle mě problém v každém případě, protože ta vaše bílá už nejspíš bude mít mírně odlišný odstín než nová bílá dvířka. Pokud by nevadilo, že poškození zůstane trochu vidět, tak prasklinu zalepit, zatmelit a nějak zaretušovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.