Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dotáhnuti vodovodní baterie

Od: marek01 odpovědí: 6 změna:
Ahoj, možná budu za blbce a hlupáka ale potrebuju poradit jak utáhnout tuhle vodovodní baterii Nikdy jsem to nedělal a na všech videích to vypadá úplně jinak a už vůbec tam není to co tam mam já. Nechybí tam náhodou šroubek nebo neco? Fakt nevim.. Začalo se to kývat ze dne na den..
Dekuji

Dotáhnuti vodovodní baterie

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bear
hodnocení

0x

Seshora to vypadá jak?

Ať víme model baterie?

Nebo znáte přímo výrobce a model té pákovky?

hodnocení

0x

Já to vidím tak, odmontovat hadičky, pak otáčet tím lesklým (matkou) co má uprostřed závit. Vidíte ten šroub?

Pokud je to baterie na dřezu z tenkého plechu, tak můžete dát opěrku / podložku (ta tam je), utáhnout matku - ale stejně to nepomůže. Pořád se plech prohýbá a působí to jako nějaký aušus a nedodělek.

Chápu tazatele, že se neprohýbá plech, to by bylo od začátku, ale něco se uvolnilo. Snad tazatel hledá, jak to dotáhnout.

Ano, slabý plech dřezu se lehce prohýbá pohybem pákovky.

hodnocení

0x

Dle tohoto se šroubuje zvrchu (inbusákem)

reddit.com/...

Jako že ten šroub má zvrchu otvor pro imbusák?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]