Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji sehnat lampičku s delším husím krkem

Od: kramar odpovědí: 3 změna:

Na Temu jsem sehnal lampičku s husím krkem (kovový) ale je krátký a lampička málo svítí, osvítí tak jen jednu stránku nebo jednu třetinu až čtvrtinu stránky, když dám dále, tak zase je slabší světlo. Podstata tkví v tom, že tu lampičku mohu protáhnout takovýma dírama, aby držela ve stojanu na noty, díry jsou velké a jsou v té desce. Tak ten husí krk je provlečený těma černýma dírama a na konci je klasická koncovka USB, kterou zastrčím do powebanky. Mám ji asi 10cm vysoko nad papírem, ale to zas překáží no. Ale tak nevím jestli 500mA 5V je možné vytáhnout větší výkon, dá se vůbec taková lepší lampička sehnat? Aspon delší krk, když už ne výkon. Je fakt je výkon <2.5V vlastně asi neozáří moc velkou plochu. Ještě podotknu že lampička stále 46 Kč. Takže se snažím vejít do nízkých nákladů. Jo a na allegru nejsem, tam nechodím nemám s tím zkušenost. Amazon taky ne.

Potřebuji sehnat lampičku s delším husím krkem

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
kramar
hodnocení

To by nešlo protáhnout tou dírou, klipsa je moc velká. Jsou tam dvě díry a já to mám protažené skrz aby to tam drželo. Zdá se mi, že klipsa co tam je by nemusela držet na plechu dole. Lampa by nejspíš spadla nebo možná i převážila stojan, i když to asi ne, stojan je docela stabilní.

kramar
hodnocení

Ale zkusit to mohu, má to lepší účinnost. Sice delší kabel, ale tak hlavně aby to fungovalo. Tak asi to koupím. Nic lepšího jsem tam nenašel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]