Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elagrekat přetržená startovací šňůra

Od: bodo odpovědí: 10 změna:
Zdravím všechny, prosím o radu. Na centrále se mi přetrhla startovací šňůra a ještě ke všemu vyskočilo vratné pero jak do to , děkuji předem za radu

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

některé "spotřebiče" mají celý díl se šňůrou a startovací pružinou dělaný jako jednorázovku

yarda1
hodnocení

0x

Je to ještě v záruce?

Mně se na křovinořezu přetrhla startovací šňůra a s vratnou pružinou jsem měl problémy už při prvním sekání. Ta startovací šňůra byla asi ze šňůry na prádlo a vratná pružina byla asi z konzervového plechu. :(

Když jsem to reklamoval, vrátili mi peníze.

BTW: Kokal jsem se co to je Elagrekat a vyhledávač mi nic nenašel, ani "centrála Elagrekat".

olin

..to je stejné jako s výrobky MATABRO. Údajně česká firma.. Jako taková neexistuje, ani právníci zdarma mi nebyli dodnes odpovědět, jestli to není klamání zákazníka, a krom toho na netu nelze dohledat sídlo. Pokud od nich něco člověk koupí, není ani záruka reklamace a zda budou náhradní díly.

hodnocení

0x

Patrně elektrocentrála (elektrický agregát)?

bodo
hodnocení

V záruce už není dost mně to štve, potřebuju ji nebo odkaz na servis, děkuji
asd1
Umí to kazdy servisak zahradni techniky/ motorových pil.
Nebo svepomoc, hafo návodu na webu...
yarda1

Servisáci obvykle servisují jen věci od firmy pro kterou pracují (Mountfield, Hecht...). Narazil jsem na servisáka, když jsem se poptával, co se neptal od které firmy ten vercajk mám, ale že má dlouhé čekací lhůty (když mi odhadl, kolik ta oprava asi bude stát, koupil jsem si nový co byl zrovna v akci za podobnou cenu).

maps.app.goo.gl/...

Bodo: odkud jste? V Praze s tím mohu pomoct, chodí za mnou lidi s takovýmahle opravama, co jim "ve značce" odmítnou nebo si jen za příjem a "diagnostiku" řeknou cenu novýho stroje :)

hodnocení

0x

Bodo,chcete poradit opravu popř.servis ale nenapíšete ani značku ani lokalitu.Na servis bych se vykašlal za něj dáte víc jak za celý díl,ten stojí u poláka od 100Kč. Akorát musíte vědět jaký je tam motor

allegro.cz/...

bodo
hodnocení

Děkuji všem koupím nové, myslel jsem že to bude drahé ale není 170 Kč takže není co řešit.diky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]